Gäststugan och vår gamla brunn



Dammen tömde vi men innan vi hann blinka hade regnet fyllt den igen. Men skräpet i är i alla fall borta. Ser ni en skymt av min fina solsäng i nedre hörnet? Där ligger jag så fort solen visar sej.



Brunnen används mest som avställningsyta när vi grillar...

Längst in på vår tomt växer en björkallé



Mycket konstigt, vi tror att den markerar tomtgränsen. Fint är det i alla fall, men gräsmattan har blivit en vildvuxen äng, fint för fjärilarna, men jag började åtgärda förra veckan, så man kan gå och hänga en hängmatta mellan träden utan att behöva ha gräs upp till knäna.

Blommor i Juli




















Här är bilder på det som blommade förra veckan.

Lite bilder från insidan



Köket är ett litet arbetskök mellan vardagsrum och sovrum. Förra ägaren har målat det i 2 aprikos toner med matt väggfärg...ska åtgärdas så småningom. I fönstret sitter det myggnät, det är rätt mycket mygg hos oss.



Sovrummets väggar är grå och röda...passar till den fantastiska mattan...
Sängen till höger är en vånings-säng, men här hade vi inte satt dit övre våningen än. Gardinerna tog vi ner rätt snabbt. Det här rummet har varit en veranda från början, men har byggts om till rum i början på 70-talet. Det har därför 4 stora fönster som man öppnar utåt i nederkant. Här står också vår stora garderob som vi snart har målat färdigt knallgul. Ska hitat något fint tyg att sätta i garderobsdörrarna också, iställer för speglar som det var innan. Bilder kommer så småningom.



Här är vår lilla matvrå, som en liten "alkov" innanför vardagsrummet. Här är det en terracotta randig tapet...kanske ska jag sätta den gula fjärilstapeten på väggen längst in.

RSS 2.0